Vi ELSKER ALtea - Åbent Hus 25/9

Dato: 21- 09- 2022

ADRIAS STØRSTE NYHED ER På VEJ TIL DANMARK, OG PÅ VEJ TIL MØLLEGÅRDENS CAMPING

I disse dage strømmer de første eksemplarer af NY ALTEA ind over den danske grænse. De skal stå klar hos forhandlerne søndag den 25. september, hvor der afholdes landsdækkende ”VI ELSKER ALTEA” Åbent hus.
Fuldstændigt nydesignet inde og ude og trimmet efter alle kunstens regler – sådan kan man kort betegne den nye generation Adria Altea. Og nu lander den i Danmark!

I disse dage ankommer de første eksemplarer til den danske importør, og søndag den 25. september står de klar ude hos landets forhandlerne. Her indbydes publikum nemlig til ”VI ELSKER ALTEA” Åbent hus.

Synlige og usynlige nyheder
Med den nye generation er Altea gået en designklasse op og en vægtklasse ned. Mange nyheder er umiddelbart ikke synlige for øjet – f.eks. reduktionen af vægten der blandt andet skyldes brugen af nye komposit-materialer. Teknikken er blevet reorganisere, og så har opbevaringsløsningerne fået en opgradering.
På trods af alt det usynlige, er der fortsat meget for øjet. Det velkendte Altea-design er stadig let at kende og indretningerne er de samme som de forgangne år. Nyt møblement, flere nye opbevaringsløsninger, mini rundsiddegruppe i dinetten – noget man ellers normalt kun ser på 2,5 meter brede vogne.

Der er så meget nyt at fortælle om NY ALTEA, men vi synes helt ærligt, at nyheden i stedet fortjener en søndagsudflugt. Derfor holder vi Åbent hus søndag den 25. september, hvor man for første gang kan tage den nye Altea i øjesyn, forklarer Per Højgaard fra Adria Danmark.

Velkommen til Åbent Hus søndag den 25. september kl. 11-16.00.
Mvh. Team Møllegårdens Camping

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv