Vore vognmærker

ADRIA

Adria Mobil blev grundlagt i 1965, hvilket betyder, at mere end 50 års erfaring anvendes på alle Adria-køretøjer. Virksomheden er nu mere succesfuld end nogensinde før, hvilket er takket være veldesignede og prisvindende campingvogne i høj kvalitet.
Denne succes er ikke kommet tilfældigt. Virksomhedens historie går over et halvt århundrede tilbage og gennem vores historie, har vi altid været en agil og innovativ organisation med stærke værdier og engagerede, lidenskabelige og ansvarlige medarbejdere.
I Danmark har ADRIA været det mest solgte campingvogns-mærke i mere end ti år, og vi har altid et bredt udvalg af modelprogrammet på lager.

ADRI- Danmarks mest solgte...

ADRI- Danmarks mest solgte...

HOBBY

En markant tidsrejse begynder med grundlæggelsen af Hobby-fabrikken i 1967. Allerede i 1972 bygges campingvogn nr. 5.000, for første gang med galvaniseret chassis. Kun et år senere byder Hobby igen på total nytænkning idet alle Hobbyer fra 1973 og frem er udstyret med bakautomatik.
Herfra går udviklingen slag i slag, og gennem årene udvikler HOBBY sig til et af de mest markante mærker på det europæiske marked.
Mere udstyr og lavere vægt bliver hurtigt et mantra for den nordtyske succes-fabrik, og med en salgsplacering som nummer to på det danske marked, er HOBBY stadigvæk et fortrinligt valg.
Hos Møllegårdens Camping har vi med stolthed forhandlet HOBBY i en meget lang årrække!

HOBBY - altid et godt valg...

HOBBY - altid et godt valg...

FENDT

Fra traktor til campingvogn!
Fendts historie startede i Tyskland for mere end 75 år siden. Der grundlagde Fendt-brødrene firmaet, og målet var at producere traktorer. Det resulterede i den første Europæiske traktor. Den blev introduceret i 1930, og var et gennembrud for mindre landbrug.
I 1970 overtog Fendt brødrene virksomheden Lely-Dechentreiter, der fremstillede campingvogne, og i 1972 kørte den første Fendt campingvogn ud af fabrikken. I 1998 overtog Harald Striewski GmbH Fendt Caravan, og Fendt Caravan blev en del af Hobby koncernen.
Fendt er indbegrebet af tysk luksus, med gennemført design og gedigen kvalitet i alle detaljer.

FENDT - Sydtysk luksus...

FENDT - Sydtysk luksus...

DETHLEFFS

"Ikke uden min familie" - sådan sagde Arist Dethleffs i 1931, og så byggede han Tysklands første campingvogn - netop til familien.
Mange år senere er Dethleffs tro mod sine principper, og producerer fortsat campingvogne og autocampere med familien og dens behov i centrum.
Lyse, venlige farver, nye idéer og et meget højt udstyrsniveau kendetegner Dethleffs årgang 2022 - ikke mindst den populære Scandinavia modelserie.
Dethleffs fabrikken, som ligger i Allgäu i Sydtyskland, er i dag en del af Erwin Hymer-gruppen.

DETHLEFFS - en ven af familien...

DETHLEFFS - en ven af familien...

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv