Firmaets historie

Møllegårdens Camping er en familievirksomhed med stolte traditioner!

I 1968 fik Anna og Verner Nielsen, der dengang drev Møllegården som landbrug, besked fra Amtet om at den nye Hovedvej 26 skulle gå gennem gårdens jorder, og at landbruget derfor måtte nedlægges.

På samme tid havde Verner Nielsen netop med interesse set campingvogne og telte på én af de udstillinger, som dengang regelmæssigt blev afholdt i Vildsund Hallen, og tænkt at sådan noget måtte kunne sælges i Vildsund.

Tanke blev til handling: Landbruget blev nedlagt, gården ombygget til det nye formål, og de første telte og campingvogne blev bestilt hjem
- Møllegårdens Camping var en realitet!

Gennem årene har virksomheden udviklet sig til Nordvestjyllands største campingcenter, med tre generationer af familien Nielsen ved roret.

Med vind i sejlene og luft under vingerne, blev firmaets 50-års jubilæum fejret i foråret 2018, og det nyeste skud på stammen er forhandling af Sun Living by Adria Mobil autocampere til det hastigt voksende marked.

 

 

 

Læs meget mere om vores historie og virksomhedens udvikling i profilbrochuren, som blev lavet af Karina i anledning af Michaels 35 års fødselsdag i 2014.

Se blandt andet mange billeder, taget genem årene, virksomhedens første annonce i 1968 samt omtaler af åbent hus arrangementer og jubilæer.

Indgang til butikken fra Gl. Færgevej...

Indgang til butikken fra Gl. Færgevej...

Indehaver Michael Nøhr Nielsen...

Indehaver Michael Nøhr Nielsen...

Profilbrochure

 

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv