Om Isabella

ISABELLA

I 1957 stod Søren Odgaard og manglede et telt. Han kunne ikke finde et, der passede, så han besluttede sig for at lave sit eget telt i kælderen på hjemmeadressen. Det var grundstenen til Isabella. 

Han begyndte at leje telte ud, og efter et par år satte han de første Isabella telte i produktion. I dag er virksomheden én af Europas førende producenter af fortelte og tilbehør til campinglivet. Navnet Isabella stammer fra Søren Odgaards fascination bilen Borgward Isabella.

I starten var det spidstelte og villatelte der blev udviklet, men da campingferie på to hjul blev mere og mere populært i løbet af 60’erne, fulgte Isabella med udviklingen og begyndte at producere fortelte. A-måls systemet til campingvogne er udviklet af Søren Odgaard allerede i 1967, og siden dengang har Isabella fortsat med at sætte nye standarder for campingbranchen. I dag spænder produkterne bredt, fra klassiske fortelte til banebrydende luftfortelte, villatelte og campingtilbehør, designet specielt til campingvogne og autocampere. Teltvognen Camp-let er også med tiden blevet en del af Isabellas store sortiment, hvis fællesnævner er kvalitet og udvikling.

Isabella - en dansk succes...

Isabella - en dansk succes...

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv