40 år med Dethleffs

Dato: 21- 09- 2023
40 år med Dethleffs
Tirsdag den 19. september blev endnu en linje føjet til historien om Møllegårdens Camping i Vildsund, da virksomhedens 40 års jubilæum som forhandler af Dethleffs campingvogne blev markeret.

Siden 1983 har Dethleffs med hovedsæde i sydtyske Isny im Algäu udviklet sig enormt, og Møllegårdens Camping har været med på hele rejsen.

”Dethleffs campingvogne har sloganet ’En ven af familien’, og man kan i hvert fald sige, at Dethleffs har været en ven af vores familie”, siger Niels Kr. Nøhr Nielsen, tidligere indehaver af Møllegårdens Camping. ”Vores virksomhed er bygget på gode, tætte og langvarige relationer til leverandører og kunder, og denne indstilling ser jeg heldigvis leve videre i bedste velgående”, slutter han.

Også Møllegårdens Camping har været i en rivende udvikling i de 40 år, og Michael Nøhr Nielsen er nu tredje generation ved roret i den Thy’ske familievirksomhed.

” Vi glæder os over det fortsatte samarbejde med Dethleffs, som til stadighed udvikler såvel deres produktprogram som deres organisation”, siger Michael Nøhr Nielsen, og fortsætter: ”Vi oplever at Dethleffs understøtter vort salg med mange gode tiltag også på det markedsføringsmæssige område. De er f.eks. rigtig stærke på de sociale medier, og vi får lov til at være med”, konstaterer en tilfreds Michel Nøhr Nielsen.

Han glæder sig også over, at Dethleffs med jævne mellemrum præsenterer vogne, som er målrettet det danske og skandinaviske marked.
På billedet ses Michael Bosch, eksportsalgschef, Dethleffs og Jens Hammer, salgsdirektør, Dethleffs Danmark, overrække diplom og gavekort til Niels Kr. og Michael Nøhr Nielsen.

Dagen sluttede med et besøg i ”Dino Camp” hos Jesperhus Feriepark, hvor til Møllegårdens Camping i indeværende år har leveret otte store Dethleffs-vogne med Isabella Villa fortelt.

Disse er allerede blevet populære udlejningsvogne i Jesperhus, og alle otte var udlejet til glade feriegæster på besøgsdagen.
Overrækkelse af 40-års diplom

Overrækkelse af 40-års diplom

På besøg hos Jesperhus i regnvejr

På besøg hos Jesperhus i regnvejr

Hele delegationen i tørvejr

Hele delegationen i tørvejr

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv