Hobby Beachy

Dato: 24- 05- 2022

Den nye Hobby Beachy sætter helt nye standarder for campingferie og campingvogn. Her kommer du tæt på naturen, i en moderne og dansk designet verdensnyhed

I en Hobby Beachy holder du ferie helt ude i naturen, og helt nede på stranden...
Hvis du nogensinde har drømt om at køre på campingferie i én af de gamle VW hippie-vans, så er stemningen og oplevelsen nu tilgængelig i den nye Hobby Beachy campingvogn. Kør helt ned på stranden, lad hunden løbe uden snor, og nyd camping helt tæt på naturen. Den fleksible indretning og den store panoramadør i bagenden indbyder til hygge, afslapning og lange solnedgange i bløde sandaler.

”The beachy Story”: Historien om en helt ny idé og en dansk designer
Hvordan kombinerer man et designikon som den verdensberømte VW campervan med en klassisk hobby campingvogn? En så banebrydende nytænkning kalder på et helt nyt design, og den danske designer Anne Halskov så Hobby Beachy som sit drømmeprojekt: Det handler ikke længere om ferie, camping og campingvogn - det handler om sol, strand, frihed og livsglæde. En helt ny måde at tænke camping på! Se denne video, hvor projektlederen og designeren fortæller historien bag Hobby Beachy:
https://youtu.be/_1E3QIapK_g

Fleksibel indretning til outdoor oplevelser
En Hobby Beachy er ikke en traditionel campingvogn eller autocamper – den er helt sig selv. Indretningen tilpasser du selv til dit humør, og alle materialer udstråler naturlighed og bæredygtighed. Strandtemaet går igen i valget af stoffer og træsorter, så Beachy bliver dit foretrukne frirum til ferie, weekend og afslapning på dine egne præmisser. Hobby Beachy er simpelthen kongen af de små og kompakte campingvogne.

Læs mere om Hobby Beachy
Du kan læse mere om Beachy på hjemmesiden www.beachy.de – eller besøg Møllegårdens Camping i Vildsund, hvor vognen er på lager. Vi har ikke kørt den ned på stranden, men du kan se den i vores store, opvarmede udstillingshal – og du må gerne have lidt sand mellem tæerne…

Hobby Beach - helt tæt på naturen...

Hobby Beach - helt tæt på naturen...

Plads til livet, og udsigt til stranden

Plads til livet, og udsigt til stranden

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv