"Glamping" med Dino og Dethleffs

Dato: 16- 05- 2023

Fra denne sæson tilbyder Jesperhus Feriepark DINO Camping i lejet luksuscampingvogn med stationært fortelt. De otte vinterisolerede Dethleffs Camper Snow 730 FRK campingvogne og tilhørende Isabella Villa fortelte er leveret af Møllegårdens Camping i Vildsund.

GLAMPING – Luksuscamping er i høj kurs, også på Mors.
Det er efterhånden mange år siden, at camping var en primitiv ferieform for økonomisk bevidste naturelskere, eller billig teltferie for familier med mange børn og et begrænset budget.


I takt med gæsternes stigende krav, har langt de fleste større campingpladser vendt sig mod luksuscamping, som populært kaldes GLAMPING (en sammentrækning af de engelske ord glamorous camping).

Hos Jesperhus Feriepark har man gennem en lang årrække tilbudt ferier i luksushytter, og med starten af denne sæson er tilbuddet udvidet med otte luksus udlejningsvogne.

Vognene er af mærket Dethleffs, og de er opstillet i ferieparkens nye DINO CAMP; privat og samlet, men alligevel ikke langt fra ferieparkens mange tilbud til børn og voksne.

”Med de nye udlejningsvogne kommer vi endnu et skridt nærmere målet: At kunne tilbyde skønne ferier på Jesperhus til alle typer af gæster”, siger administrerende direktør Thomas B. Tøstesen.

”Her har vi en mindre camp bestående af otte luksusvogne, hver med plads til otte overnattende gæster. Forteltene er otte meter lange og er udstyret med spiseborde, fastmonteret luksuskøkken med køleskab, opvaskemaskine og ovn samt opholdsområde.

”Inde i de ”DINO”-dekorerede vogne finder man, foruden toilet og opholdsområde, en dobbeltseng, en folde-ud seng og fire køjesenge. Med andre ord er der plads til hele familien, og udenfor er der både en terrasse med bord-bænk sæt, parasol og holdeplads til bilen,” slutter han.

De seneste uger har medarbejderne i Jesperhus, i et tæt samarbejde med medarbejdere fra Møllegårdens Camping, haft travlt med at gøre de nye udlejningsvogne klar, og der er stor interesse for den nye DINO CAMP fra første dag.

En stor opgave
Hos Møllegårdens Camping har indehaver Michael Nøhr Nielsen haft det overordnede ansvar for opgaven, og som han siger, så har det nærmest været en udviklingsopgave for familievirksomheden i Vildsund.


”Vi ønsker Jesperhus Feriepark tillykke med de nye udlejningsvogne, og glæder os over et innovativt og tæt samarbejde mellem vore to firmaer,” siger Michael Nøhr Nielsen.

”Vi har selv udviklet flere af de løsninger, som findes i DINO CAMP. Blandt andet opvarmes vogne og fortelte med miljørigtige varmepumper, og vinterisoleringen gør det nemt at holde varmen.”

”I hver vogn har vi monteret et ægte porcelænstoilet, ekstra stor vandtank og varmt-vand system. Køkkenet i det 24 kvadratmeter store fortelt er en historie for sig, med rigtige køkkenelementer, ovn i fuld størrelse og køleskab med fryser,” slutter Michael Nøhr Nielsen, som er tredje generation i familievirksomheden i Vildsund.

Med salgsafdeling, butik og 2.400 kvadratmeter serviceværksted i hjertet af Thy, har Møllegårdens Camping siden 1968 forsynet campingfolket med vogne, telte, tilbehør og udstyr af høj kvalitet til ferie, fritid og outdoor.

Stor udvikling i Jesperhus
I Jesperhus Feriepark står tiden ikke stille. Der arbejdes konstant på at udvikle konceptet, og ifølge Thomas B. Tøstesen er der flere nye tiltag i støbeskeen.

”Vi ønsker at være børnefamiliernes foretrukne feriepark, både hvad angår indretning, faciliteter og aktiviteter, så vi tager én ting ad gangen, og glæder os over den store opbakning, som vi dagligt møder hos vores glade gæster,” slutter en tilfreds og optimistisk direktør.

Gennem årene har Jesperhus Feriepark udviklet deres tilbud, og ikke mindst på underholdningsområdet har man markeret sig som branchens førende. De elskelige figurer Rita og Hugo har opnået stor popularitet, langt ud over ferieparkens grænser, og med det nye DINO CAMP, har den venlige og glade dinosaur fundet sit eget hjem i Jesperhus.

Michael, Dino og Thomas B. Tøstesen

Michael, Dino og Thomas B. Tøstesen

Ren luksus: Dethleffs og Isabella

Ren luksus: Dethleffs og Isabella

Køkken med ovn og køleskab

Køkken med ovn og køleskab

Plads til 8 overnattende gæster

Plads til 8 overnattende gæster

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv